Welkom bij Patilly,

2 vriendinnen met een passie voor mode bezochten talloze winkels, in een poging om goed passende, kwalitatieve basics te kopen die toch niet al te eenvoudig en alledaags waren.

Hierbij kwamen ze tot het resultaat dat dit toch niet zo gemakkelijk te vinden is; maar hierdoor zagen ze een opportuniteit en daarom besloten ze het heft in eigen handen te nemen zodat niemand – man, vrouw, jong, oud, dik of dun – ooit nog dit vruchteloos proces zou moeten doorlopen.

Op dat moment werd Patilly in het leven geroepen. Een “no nonsense” Belgisch merk dat essentiële basics aanbiedt die thuishoren in iedere kleerkast. Maar het zijn niet zomaar basics, ze hebben allen een discrete twist.

Zo zijn de stukken niet alleen trendy en vervaardigd in Belgie, maar tevens uitermate kwalitatief, 100% katoen, ecologisch verantwoord en duurzaam!

Het verhaal van Patilly start met T-shirts maar eindigt daar niet, we zijn op zoek naar allerlei kwalitatieve essentials om jullie garderobe te vervolledigen. We experimenteren met verschillende stoffen, kleuren en stijlen.

Dank jullie wel voor jullie  interesse en om tot op onze website te komen. We zijn er van overtuigd dat onze producten een waardevolle en kwalitatieve aanwinst kunnen vormen voor jullie dagelijkse outfits. Ga met ons mee in het prachtige verhaal van Patilly!

Liefs
Valery & Jill